Monday, May 31, 2010

HEPY BIRTHDAY MUMMY!

*entry ni sepatutnye post mlm mase birthday sy tpi disebabkn damdam time tuh dah mengamuk kelaparan jdi xsempt nk post!hurmm..so ni story mase 31 may yg lepas.ehee




hepy birthday to mummy!hari ni 31 may 2010 sy dah umur 24thn!aghhh xpecaye okeh.
mau sweet 18 lagi.haha.gatal betul.tahun nie hari lahir yg sgt bermakna,sbb sy dah dpt hadiahh yg sgt bernilai ADAM DANISH!happy sgt2.Allah berikan sy hadiah suami yg penyayang dan seorg anak yg comel.alhamdulillah.itu dah cukup buat sy =)..tapi sy dpt adiah lain jugak dri hubby.weeee..actually hubby hadiah kn handphone..jeng..jeng..jeng..wlaupun bukan Iphne ;p tapi sy cukup gembira!heheee..smlm dekat pukul 12 mlm mase sy tgh lipat baju,tibe2 ade org dtg dan kiss pipi sy oh terkejut sy.hehe.then tibe2 dpt satu suap aiskrim dan ucapan hepy besday.wah sungguh romantik.haha..erm..hari ni pegi keje hubby hantr and jemput.mase balik tdi masuk2 kete je tgk ade kad and cupcakes!yeayee!!yummy.yummy.sedap.thanxx syg.hubby kate cupcakes tu xcantek sbb last minute beli.hurm.it's ok syg janji ikhlas n igt kat mummy.nnti msuk perut jugak itu cupcakes =p.hehe..then dinner tdi en hubby bwk kami pegi Empire kat subang jaya.oh itu shopping complex bru bukak kat blkng subang parade.best!en hubby mau blnjee mkn di TARBUSH!sedap.sedap.mmg kenyang.nasib baik adam baikkkk sgt mlm nie.die xmerengek langsung.mummy luv u.adam mmg good boy!sbb mummy dah pesan boy xleh nangis2.gugirl je yg suke nangis2.heheee.die kasi chance kt mummy die celeb besday.untuk suami ku thanx syg celeb besday mummy.teringat 1st besday mummy kite sambut bersame tarikh besday mummy lah kite declare as couple =) 31 may 2005.means ni dah thun ke-5.syukur alhamdulillah impian kite nak jadi suami isteri dimakbul kan tuhan.!i miss ur song syg " my hunny bunny"..heeeee

birthday card n cupcakes from hubby!thanx syg =)

boyprennn sy yg comel!



posing bersame boypren yg asyik tido



boypren i yg botak ;p



I U




SUKEEE!

Tuesday, May 25, 2010

cepat la sembuh!

erm..dah seminggu adam batuk n selseme.2-3 hari nie bnyak kali adam bgun mlm sbb batuk.kesian mummy tgk..dah mkn ubat batuk pun masih lgi xelok.ni skang mummy pulak yg berjangkit dri adam,batuk n sakit tekak.wlaupun adam xsehat tapi mummy tgk adam sgt seleraaa minum susu!haha..adam bru nk masuk 3 bulan tapi die minum susu 3oz x 8 botol satu hari!huhu.tuh pun cikgu die ckp klu bgi 4oz pun die bleh abes kan.aduhai anak mummy.mmg xckup lah susu bdn mummy.hari2 kt opis mummy gi pam pagi dlm kul11 then ptg dlm pukul3.30.dpt lah skali pam dlm 5oz.so 2 kali pam dlm 10oz.boleh lah mumy bekal kan 3 botol tuk adam.tapi mummy xmmpu nk bgi bnyak susu bdn.terpakse la mummy cmpur ngn susu formula.klu x nnti kuruss anak mumy xckup mkn.hahaha..adam bile mummy blik keje je teruss menangis bile nmpak mummy.ok itu signal die nak "pek"(breast feed).then smpai lahhhh die tertido.zZzZzZzZzz

Thursday, May 13, 2010

isteri.ibu.pekerja

itu lah tugas sy,seperti title entry ni.seorg isteri,ibu dan seorang pekerja.masuk hari nie dah 4 hari sy mula bekerja.balik rumah jalan kn tugas sbgai isteri dan ibu.penatnye tuhan yg tahu.mungkin ini yg mak sy rase kan dahulu!terima kasih mak.sy cuba igt kan diri sy,yg saya mampu untuk laku kan sume nie..kdg2 rase mcm nk pengsan pun ade.smlm sy kt ofis xlrt sg rase.kepala sgt pening dan rase mcm duniaku berputar 360 darjah.mybe sbb xcukup rehat kot.+_+..rase mcm nk menangis.tapi sy xmampu.sy kuat kn jugak diri ni demi keluarga tercinta.sampai rase mcm nk berhenti je keje.pagi2 sy dan hubby dah kuar pergi keje,adam kami hntr nursery,..ptg2 bru lah smpai umah,then amek adam.kesian adam,kecik2 dah kene dduk nursery.nasib baik die pndai bawk diri.teacher adam bg tau adam baik,x nanges n xmeragam.mummy risau sgt klu adam susah nk sesuai kan diri.mase kami dgn adam hanya sekejap jek.tuh pun adam skang suke sgt pulak tdo.kami nk main2 ngn die pun xdpt.huhu..sedey rase bile pikir balik,mase dgn anak sgt kejap.pagi2 dah kene gi keje.tapi nk buat mcm mane,terpakse juga..mase hari pertama hntr adam pergi nursery,rase nk menangis nk tinggal kan die.wuwu..sedey rase.erm..selalu setiap pagi mase nk hntr adam,sy slalu ckp dgn adam "adam jgn nakal2 ye. jgn nangis2..mummy ngn daddy kuar gi keje crik duit untuk adam,nnti ptg mummy ngn daddy balik keje,mummy amek adam ye"..adam slalu wat muke mcm phm je ape yg mummy die slalu pesan.nasib baik,adam xbnyak buat hal.erm..mummy slalu doa supaya mummy dpt jadi ibu yg terbaik buat adam dan isteri yg terbaik buat daddy.smoga doa ku di makbul kan.amin

Thursday, May 6, 2010

adam 2 bulan hari ni!




SELAMAT HARI ULANG BULAN YG KE-2

ANAKKU ADAM DANISH!


sudah 2 bulan usia kamu.semoga cepat2 besar dan jadi anak yg baik.mummy xsabar2 nak tgk kamu cepat berjalan dan boleh bercakap ;).mummy dan daddy syg kamu.
muah