Monday, February 1, 2010

mummy & daddy waiting for u!

i'm almost 36 weeks!tadi dah pegi check up.alhamdulillah baby sehat n aktif sgt.dc kate 37 weeks dah bleh deliver!ek..takot +_+.haha.tapi tak sbr2 nk tunggu baby kuar.skang mmg dah sarat sgt.nk bangun pun susah.tangan,kaki,muke sume dah start sembab +_+.oh!kaki ku mcm kaki gajah dah.haha.kaki same besar ngan betis.baby berat sgt kot.tadi try equipment baru plak,dc check bunyi nadi baby.tapi xdgr sgt.wuwuwu.dc kate susah sket nk dpt dgr.mybe baby duk dlm sket kot.tuh xdpt dgr.pandai baby nie time nk gi check up je,die baek je senyap duk dlm perut mummy die.xde pun nk tendang2.takut ngn dc lah tuh.pergerakan baby pun lebih 10 kali dlm 1 hari.mmg dc suh alert ngn pergerakan baby.so far position baby pun dah duk tetap.kepala dah kt bwh.harap2 die duk mcm tuh lah.takut songsang je,susah lah nk beranak normal.yep.sy nk try beranak normal,walaupun takut.ahaha.hubby dah xsabar2 nk tunggu baby kuar.asyik ckp ngn baby je suh kuar cepat2.hurm.lepas nie nas junior kuar,mmg duk maen kejar2 je lah ngn daddy die.hubby siap kate nk beli game lah nk maen ngn boy die.heh.xboleh!nnti mummy sensorg je xde org nk layan.hehe.bnyak lagi nk cite tapi dah mls nk type.haha.oh weekend bru nie my mum buat kan kenduri doa selamat tuk saye =).smoga dipermudah kan bersalin n baby pun sihat.erm..nnti lah sy story mory.=p

2 comments:

Ahmad Nasri Zakaria said...

ah xkire nk beli PS3 pastu maen game ngn boy sy...mami dok blkg buat air utk kitorg...teh tarik 1...cpt siappp..hheheh

sweetlavender86 said...

mane bleh.kesian mumy tau.kene dera wat keje umah.dady n baby syokkk jeee maen game.manyak cantekkk!!