Thursday, November 22, 2012

Aktiviti sihat hujung minggu

       eh tetibe hari ni rajinnnn pulak nk update blog.sebenarnye banyak benda nk update tapiiiii xde kesempatan.huhu..biase lah ibu beranak ramai ni.ramai kee?baru je 2 anak.ade lagi 2 tempat nk kene isi.hahaha..okeh kitrg laki bini anak beranak ni mmg sukee sangat berjalan.menghabiskan duit masa lapang dengan bersiar-siar (ayat nk skema) ..husband ajak lah pegi FRIM dekat area kepong tu.FRIM tu tempat hutan simpan..ajak picnic katenyee.husband dah penah pegi sane dengan officemate die..ade activity outdoor.so kali ni die bwk anak bini die plak.sbb bini die ni asyik berzikir kt tepi telinga laki die."bilee nk bwk mummy gi frim" "bilee nk bwk mummy gi frim"..44 kali tiap2 hari (tipu sangat)

        best dekat frim ni sebab bleh cycling,jungle walk,bleh picnic dan sume pun boleh laa.klu nk releks kan.tensen duk tengah2 bandar tu.dengan jammed lagi.nk rehatkan minda.nk bersihkan hidung dri bau asap kete.lori bleh la dtg frim ni.hahaha..nk msuk tu kene bayar satu kereta xsilap aku rm6 kot.tapi murahh je.dlm tu pun ade food court.klu xbwk bekal boleh beli je..

alaa dah penat la nk type.tgk je lah gmbr hokey!


 sebelum pergi FRIM kite singgah dulu HAYAKI Kopitiam dekat
 uptown damansara.branch from kelantan.
food still same mcm dekat kelantan.sedappp dan murah.
dekat je seblah kedai nasi lemak neelofa tu.haha

 lepas tu singgah Wondermilk cupcakes.
aku yg mengidam ;p

 amek 4 bijik cupcakes..
jom tambah lemak di badan!

 abang adam comey.sukeeeee dpt cake kann!

 mak dan anak2 bujangnyaa

 jommm!


 syiok sangat.air pun sejukkk.sbb bru lepas hujan.huhu



posing dengan anak bujang



                                                             hyee..memancing ke bangg?




 anak ke bapak org nieh?

 bersih dan nyaman.hutan simpan lah katakan.



 bercanda di bawak payungg.





nangis sokmo.haha



itu sahaja aktiviti sihat kami.bye!

3 comments:

Cik Puan Mimi said...

Hahaha. Abang nasss. Wakaaka.
Bestnyeee. Tp tempat gini mimi takot nk pegi. Takot x nak balik. Haha

wawan said...

Anyonyooo Hemsemnyewww

sweetlavender86 said...

mimi:hahaha..mmg xsenonoh betul bapak anak 2 tu.kalah anak.mmg pun.syiokk.lame x mndi sungai.tapi akak xmndi pun.whahaha

wawan:noty sangattt