Thursday, January 17, 2013

bawal 2 layer ( 2nd batch)..mari mari!

----------STICKY POST ENTRY--NEW ENTRY BOLEH SCROLL KE BAWAH :)----------



Bawal 2 layer ( 2nd batch)..5 tone warna

 yang 2nd batch untuk bawal 2 layer.yang 1st batch punya sudah SOLD OUT!
kali ni punye bawal 2 layer design lain sikit..bahagian bawah berbentuk tajam..dan warna more to vibrant and 5 tones colors.lagi cantik menarik kau memang de bomm!hahaha..okeh harga and availability boleh tgk dkt setiap image ye.murah sajorkk.kualiti bawal mmg  bagus,ni bukan bawal yang keras tu ye.kalu yg jenis keras tu murah jee.org jual rm18.yang ni bawal jenis lembut,selesa n senang dipkai..

      cantik kemas gitu.ehehe..boleh dihayakan seperti tudung syria juga..nak pkai dengan inner pilihan anda.yg ada awning,inner silang,inner ninja.sume boleh!mix and match uols!klu tak nk pkai inner boleh la pin kan saje dibawah dagu.mcm biase kita pkai tudung.
mudah je kan! 


RM26 



jom cuci mataa!


  SOLD!
RM26 belum termasuk postage
postage semenanjung rm6
sabah/sarawak rm9
 SOLD
RM26 belum termasuk postage
postage semenanjung rm6
sabah/sarawak rm9
 AVAILABLE
RM26 belum termasuk postage
postage semenanjung rm6
sabah/sarawak rm9
 AVAILABLE
RM26 belum termasuk postage
postage semenanjung rm6
sabah/sarawak rm9
 AVAILABLE
RM26 belum termasuk postage
postage semenanjung rm6
sabah/sarawak rm9
 AVAILABLE
RM26 belum termasuk postage
postage semenanjung rm6
sabah/sarawak rm9
 AVAILABLE
RM26 belum termasuk postage
postage semenanjung rm6
sabah/sarawak rm9
 AVAILABLE
RM26 belum termasuk postage
postage semenanjung rm6
sabah/sarawak rm9

SOLD!
RM26 belum termasuk postage
postage semenanjung rm6
sabah/sarawak rm9




boleh like my page LavendStyle 
or u can whatsapp/sms me 012- 2254674
grab yours now!sementara stock masih ada.

BUY 2 OR MORE THEN GET SPECIAL DISCOUNT!!
:)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------