Friday, December 13, 2013

adam jr masterchef!

anak sulung aku si adam suke sangat main masak2..dari die kecik lagi suke sangat selongkar kabinet carik periuk,kuali,tuppaware dan seangkatan dengannye..pastu pulak dekat playschool die ade jugak cooking activities.mmg lagii la die suke.

bile pegi shopping mall dan terjmpe mainan masak2 kaler pinkk mestii merengek2 nak.sebab kan kaler pink harus la laki aku ckp "NO!"..huhu..susah betul nk jmpe mainan masak2 yg unisex.hahaha

dekat ikea ade jual kitchen playset tapi ya ampunnn mahalll.takpe lah baik aku beli tv cabinet baru.haha
pastu suke sangat sibuk nk tlg aku msak kt dapur.terpkse la kasi pisau potong kek n bgi sebiji bwg utk die main.haha..terpikir gak eh xpe kee anak lelaki aku suke main masak2?takut plak kang jadi awww ke hape kan.huhu..mintak jauh lah kn.pstu bile pikir balik eh sekarang pun ramai je chef yang hebat2 dari kalangan lelaki xde pun awww lembut.

ada sekali pegi dekat cafe dlm the curve tmpat adik aku keje part time ade lah kids playroom.dlm tu ade siap meja mkn n kitchen playset yang complete dengan periuk bagai siap pizza pun hado!kemain suke lagi anak2 aku main smpai terpkse heret balik.mmg best kitchen playset tu.


lepas dari tu la  laki aku duk google mane nk beli..last2 jmpeee..terus beli sebab bukan kaler pink!
happy sampai nk pengsan anak aku.haha.ok tipu je.die excited gileeee!

tengokkkk!! adik pun sukee..yang bestnyee kitchen playset ni siapp ade bunyiii menggelegakk dan lampu mcm api tau.nmpk real!xlah boring budak nk main.i pun suke uolsss...

kalu korang pun tengah mencarik kitchen playset boleh la terjah ig @lavendstylekids..ada bnyak kitchen playset yang best dan murahh..below RM100 je tau!..dlm blog ni pun ada..sila click link ni kitchen playset ehh cmne dah ade dlm blog ni?sbb aku yg jual.hahahahaha..kalu ada yang berkenan boleh whatsapp 012-2254674 azurak!



2 comments:

izfanora said...

acaner ni klu darwish pun nak gini? mamanya yg mls g dapur.. hahaha..

nurul iman said...

ok agak menarik. tp macam dh xde space nak letak mainan. huhu :(