Friday, August 29, 2008

satu! dua !tiga!..dua lagii..fuh

fuhh..penatnye acikk..ehehe..aku bru jer balik dri gym..ehehe..budget kurus lah lah gi gym..ahaha..xdo makno nnyoo..target nk kurus dri dulu lgi,,smpai skang xkurus2 lagi nie..cmne erkk nk kecik kan peha n perut bgi kempisss..huhu..secare cepat..ermm.ado ko??aku gi gym uniten jerr..xmampu nk gi yg fitness first tuh..tggu lah aku dah keje nnti..hihi..selalunye aku gi pagi..nie pagi tdi ade kelas,so aku gi lah ptg..aku cm biase lah kan gi ngn rakan baek ku..ieda,bukan kupah hokey..kalo kupah yg gi gym,mmg ko tgk die tggal kulit je lah kn minah tuh..ahahaha..die sebuk nk kumpul lemakk,aku sebuk plak nk buang lemak..kupah,ko amek lah lemak2 aku nie..free jee den bagi ko..ahahahaa...tpi next week dah xleh pegi,,sbb pose..xpasal2 aku gi gym pagi,tghari aku dah bukak pose..heeeee



Nota Disini:bile acik nk kurus nieee..ehee

1 comment:

openid said...

Salam singgah,

Seronoknya dapat pergi bersenam-senaman di gym. Di gym university pun tak apa, tetap kelas. Kalau di Fitness First tu nak kena membayar pula.

Tengah buat Master ke di Uniten tu mummy adam?