Wednesday, September 10, 2008

harusss diet kaaah??

mase nie aku tgh study..sompek laie acik nk update blog..ahaha..esok ade test2 sbjek..

tdi gi agm prs,then aku jmpe balik senior2 aku yg berkerjayeeee tuhhh..(dgn nada jeles)ahaha..dann mereka sgt terkejut tgk aku yg mcm di pam2..=_=..demmmm....huaghhhhh..tekanan2..emosi..dan bf aku siap gelak..hampess tul...wahhh aku semakin membesarrrrrr dan di pam2..tulun2!!

sy mahu kurussss!!!...tlg lah bulan pose nie..harap2 lah diet aku menjadi..

aku dah xtau nk wat ape lagi..bertambh tensen aku bile jmpe org yg lame aku xjmpe..huaaaaa..

ish..kak dianaa makin kuruss..jeless2..siap aku tgk die cm dah jdi ala2 kepinggg jer..erm..xde sape2 ke nk hadiah kan aku alat senaman??ehehe..ermm nih nk mntak adiah besday tuk thn depan niee..yg alat senaman leh jn2 tuh..aku xtau ape name die..gilo kmpung aku..ahaha..


::nie ler bende yg aku nakk..heeee::

1 comment:

ijad said...

salam... apa khabar...