Sunday, June 12, 2011

oh yeah sudah dtg!

sympthom2 org preggy sudah dtg..adoi kenape la skang aku sgt mlssss nk berjln2.haha..padahal dulu mase preggy aku lah manusia yg paling laju n paling happy dpt pergi berjln2..skang dah xde selera nk pegi jln2.baru2 ni adik aku ajak pegi karok,siap umpan nk blnje pun aku xde selera nk pegi.hahaha.kemalasann.kalu boleh nk tidooo je dan golek2 atas katil.haha..hari pun same.bru mandi2 kn adam,kemas2 bilik dah xlrt..siap lepas mndi pagi smbung balik baring atas katil..seriusss penat weh.cm rase nk pengsan.siap sms husbnd tnye balik mkn tghari x?mumy xlrt nk msk hari nie.huhu.nk pegi tesco beli brg dapur pun aku xlrt,nk tolak troli lagi,nk layan kerenah adam lagi.buatnye die xnk duk dlm troli nk berjln2, takk ke nayaa aku nk kejar.hahaha.xpe la.tunggu je la laki aku balik keje.sebb kn lapa tdi aku termakan meggi.kahkahkah..mmg aku tau xelok mkn meggi time preggy tpi sbb dah lapa.tawakal je la.harap2 baby dlm perut ni sihat.hehee.smlm gi the curve pastu jln2 masuk mothercare.lame okies xmsuk mothercare.haha..tapi xtau nk beli ape.haha..plan nk beli baby cot nnti.tapi xtau la bile.haha.kene tunggu kaya sket ;p dah msuk 2 anak ni kene la beli bby cot.takut nnti adam duk cungkil2 plak mata adik die,tarik rmbut kee mase adik die tido.haha.ade baby cot senang sket.tgh survey2 lagi.lmbt lagi pun nk beli..klu bby boy boleh la pakai bju2 adam yg lame.ade g xsempat pakai pun sbb adam cepat besar.haha..klu gegirl mmg kene beli baju2 baruuu la ^_^
aku skang gilee tgk baju2 gugirl.adeh..sume cantek2!tapi xkesah pun klu dpt bby boy jugak.janji baby sihat,cukup sifat n sempurna.!

3 comments:

~ sHa ~ said...

owh da pregnnt 2nd baby eh?? tahniah2... adam d kwn la pasni..huhuh... tc

sweetlavender86 said...

hehe..alhamdulillah.thanx peanut

kayzie said...

takpela mlas2..time preggy la nk manja2 kan?adam kena berdikari la ni..hehe..pape pun jg dr n bb baik2..