Monday, November 10, 2008

selamat bekerjaa to me♥

hari nieee hari pertama aku start keje..hari pertame pun dah dpt keje okeh.siap ade due date.hoho..dari mlm tdi nervous giloss menunggu hari nie.ahah..pagi tdi kuar gerak gi keje kul8.wooo..pagi siot.wahaha..mule2 haross lah pegi awal2 kan ;p..smpai opis dlm kul8.30..segan2 jee kan aku nk msuk opis tdi.terase cm dolu2 time 1st day praktikal plak..ahaha..tapi xde lah nervous sgt cm mule2 duluuu time prktikal.naseb baek dulu aku prktikal kt luar uniten,so cm dah biase lah kn.xde lah nk takut sgt bile kuar dri "save zone".huhu..

tapii bestt.diorg sumee happening..gile2 je aku tgk..erm.pakaian pun ok.xformal sgt.i likeeeee..heeeee..sume staff frendly..sume baek2 jee rajinn jee berborak2 ngn aku.ahaha..cm rase dah lame kenal plak..ecspecially kak wany,acik,faiz..gilos msing2..rmai laki lah dari pmpuan..yeah.cm tmpat aku prktikal dulu lahh kesimpulannye lebih kurang.pmpuan ade lah 6 7 org je.yg lain sume laki.hahaha..ok lah kan,nnti klu ramai sgt pmpuan,ade plak lalats..

tapi yg best keje kt sane x yahhh blikkk pas kul6.ahahah..kul6 jeee teruss opis tutup.aku sukeee xyah keje smpai lewatt ptg.

time nk blik tdi,sengal okeh aku bleh plak xtau jln nk balik.pastu sesat smpai ke giant,mydin.huhuhu..nie kali ke berape puluh ntah aku sesat.wahahahaa..kate aku kan..nasebb baekkk cyg adeeee,teross aku call suh die jdi gps aku.wahahaha..tenkiuuu cygggg..esok kene keje lagii..wahh..mlss lah.hiks.penattttt.. ;p

2 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

da strt keje? all de best ya..=)

sweetlavender86 said...

a'ah bru jek..hihi.thanx nemoo